Letní DIY #1

3:30

Dneska odstartoval tento článek první číslo článku Letní DIY .

Doufám ,že se Vám letní DIY budou líbit .Bude jich hodně .Červen,červenec a srpen budou vycházet letní DIY . 

Jdem na to !


1. DIY budou originální hrníčky .

Budeme potřebovat :teplou vodu,laky na nehty a hrníček jednobarevný .

Postup :Nalijeme si do misky horkou vodu a vylijeme do ni lak na nehty .Pak do vody vložíme hrnek a necháme ho tam 1 minutu,potom hrníček necháme na ubrousku uschnout .Tím máme 1. DIY HOTOVÉ !

Myslím si ,že toto DIY je hodně lehké a originální .Je třeba tento trik vychytat .Doporučuji vyzkoušet na starším hrníčku ,nebo nějakém jiném nádobí a pak teprv začít na novém krásném nádobím :) .

2.DIY je nejlehčí co může být .Nebudu se tu moc rozepisovat a radši jdem na to !

Potřebujeme :dřevěné kolíčky ,tempery(vodovky,spreje),fixy 

Postup :Vezmeme si kolíček a nabarvíme si ho podle sebe ,pak ho necháme uschnout.Po chvíli na něj napíšeme co chceme třeba :Pondělí,koupit,udělat,love,....Je to jen na vás co si tam napíšete .

Super na nástěnky nebo na zeď ,která je rovná .Natáhnete provázek a vezmete tyto kolíčky s nápisy ,pak použijete fotografie a ke každé dáte třeba Orlík a Přátelé .

Dá se to super využít doporučuji :) .


3. DIY je spíše pro kutili ,ale dá se využít jakkoliv .

Potřebujeme :klacíky od nanuků,tempery,lepidlo (tavicí pistoli)

Potup :Slepíme si kolíčky jako jsou na obrázku .Vznikne nám z toho taková tabule .Kolíčky si můžeme i nabarvit.Když ,,tabuli´´ máme tak už nám zbývá ji jen využít .Jak ?

Například jako věšák na náušnice,nebo si na to dáte malinké fotky ,vzkazy,obrázky,loga,... Je to jen na vás a vaší fantazii .



Nejdřív jsme měla strach jak tyto DIY dopadnou ,že se Vám nebudou líbit ,ale teď si myslím ,že budete spokojení .První dvě se mi líbí nejvíc .Třetí se mi také líbí ,ale moc bych ho asi nevyužila .

Pokud chcete vidět nové příspěvky odebírejte mě na blogu .Nevíte co o volných chvilkách ,tak zavítejte na můj youtube kanál .No a pokud chcete mít o všem přehled tak mi dejte like na Fb stránce a sledujte moje příspěvky .

Loučím se s Vámi .Vaše Elen ♥ .


 PS: Mějte se krásně a užívejte si života :) ♥ .

You Might Also Like

0 komentářů