Nákupy Německo

0:00


Po dlouhé době je tu zase článek z rubriky cestování .Dneska pojedeme nakupovat .Už z názvu tohoto článku plyne nápověda ,že pojedeme do Německa .Dneska budeme nakupovat ve Zwieselu ,kde Vám ukážu nejlepší obchody ,kde dobře ,levně ,kvalitně a rychle nakoupíte ☺.


Jdeme na to !



První obchod kam Vás pozvu bude Aldi .Tento obchod je velký asi jako Lidl .Když vejdete do obchodu hned narazíte na čaje,kávu,pečivo,dále bude drogérie,pití a chladicí boxy .Uprostřed obchodu je oddělení akcí ,kde najdete různé věci na zahradu,oblečení ...Když se budete blížit ke kasám ,tak narazíte na ovoce a zeleninu .Dávejte si pozor !Ovoce a zelenina ,je v Německu nejdražší :( .V tomto obchodě lze platit kartou ,nebo eury .Doporučuji a dávám 4 hvězdičky .





Druhý obchod kam Vás pozvu je Real .Tento obchod je hodně velký.Přirovnám ho k velkému Tescu .Když vejdete do obchodu,tak po levé straně jsou pokladny a po pravé elektronika .Dále jsou hračky,kuchyňka ,věci na pečení ..Na konci obchodu je masna,pekárna ,zelenina a ovoce ,dále tam jsou chladicí boxy .Doporučuji ochutnat dorty (stojí do 10E ) ,ale za tu cenu to stojí .Jsou výborné ♥ .Dále když se vracíme ke kasám ,tak narazíme na konzervy,těstoviny,krmivo, drogérii a pití.Nesmím zapomenout ,že v realu je Tchibo .V tomto obchodě se dá platit kartou i eury .Tento obchod velmi doporučuji,má i vlastní záchody ,a proto dávám 5 hvězdiček .Pozor !Lahve od flašek,sklenice od jogurtů,plechovky od piva a další věci ,tak se vrací .



Další obchod kam Vás vezmu je Lidl .Ten je úplně stejný jako v Čechách ,ale levnější .Takže doporučuji.Dávám 4 hvězdičky .




Poslední obchod kam Vás pozvu je Euronics .V Německu je strašně levná elektronika .Takže doporučuji kupovat .Je tam i delší lhůta záruční .Proto dávám 3 hvězdičky .




Ve Zwieselu je spoustu obchodů jako je Obi,Deichman,Kik ,..... tyhle známé obchody jsou stejné jako v Čechách ,ale platí se eury ,nebo kartami .



Doufám ,že se Vám tento článek líbil .Pokud budete chtít pokračování ,tak pište do zpráv na fb ,nebo komentů .

Vaše Elen ♥

You Might Also Like

0 komentářů