Halloween

0:00

Připadá vždy na 31.října kdy se americké ulice rozzáří svítícími dýněmi ,mezi nimi pobíhají děti ve strašidelných kostýmech.Ale dnes lidé to neslaví jenom v amerických Zemích ,ale i v Čechách .Hodně to slaví mladí lidé a rodiny s dětmi .Já to slavím každý rok a dnes Vám sem dám nějaké typy na Halloween.



Halloweenský balíček 


Potřebujeme :
-gumovou rukavici
-stužku ,nebo provázek
-fixu ,nebo lihový fix
-bonbony,lízátka,sušenky,sliz

Jak na to ?
Vezměte si gumovou rukavici a do ní si nandejte cukroví ,můžeme přidat i sliz :) .Pokud je to vše ,tak to zavažte  a vezměte si fixu ,nebo lihový fix. Na rukavici namalujte pavouka ,nebo co nás napadne a můžeme jít po kamarádech a dávat balíčky .


Halloweenské jídlo   


Potřebujeme :

- Oreo 
-lentilky
-Tik ťak 
-Musli kuličky ,nebo lupínky 
-potravinářské lepidlo 

Jak na to ?
Vezměte si Oreo ,položte ho na prkénko .Vem si potravinářské barvivo a udělejte malý puntík ,tam kde chcete mít oči,uši a nos .Pak vezměte jen lentilky a dejte je na oči ,Tik ťak na nos  a kuličky ,nebo lupínky na uši .Je to velmi jednoduché .




Halloweenská výzdoba


Potřebujeme :

-karton
-plato od vajíček
-tempery
-listy
-provázek ,nebo stužku
-mrkací oči 
-nůž a nůžky 
-lepidlo

Jak na to ?

První dekorace je jednoduchá .Vezměte karton a vyřízněte písmenka B O O .Natřete vyřezaná písmenka temperou a svažte je .A je to :) !

Druhá dekorace je trošku těžší .Vezměte plato od vajec a ustřihněte 3 žlábky .Nabarvěte je temperou a připevněte oči .Pokud je chcete zavěsit ,tak provlíkněte stužku .Dále vezměte listy a nabarvěte je temperou a namalujte oči .A je to hotové .










Doufám ,že se Vám článek Halloween líbil .
Elen 


Facebook :https://www.facebook.com/Elen-Phamov%C3%A1-1639413682980121/?ref=bookmarks


You Might Also Like

0 komentářů